Abraham Almonte Authentic Jersey  Melky Cabrera Jersey  Vippeextension ny sett og etterfyll

Vippeextension ny sett og etterfyll

Tilleggsinformasjon

  • Time1: Ny sett 1600 kr
  • Time2: Etterfyll 1 time 700 kr
  • Time3: Etterfyll 1,5 time 900 kr
Bestill time nå

Ny sett med single vippeextension kr 1600,-

Vippeextension etterfyll.
Etterfyll 1 time kr 700,-
Etterfyll 1,5 time kr 900,-

Ønsker du etterfyll selv om du kommer fra andre salonger? Tillegg på (+ kr 200,-) Før du booker time er det veldig viktig at du ringer meg. Betingelsen er at du booker inn etterfyll på 1,5 time og at du kommer med RENE vipper. Men jeg kan ikke gi min vanlige garanti på disse.

Dådyr vipper? Glem alt om maskara og vippetang! Vippe extensions gir deg naturlige lange, flotte øyevipper som alle kvinner drømmer om! Svarte vipper, eller i kombinasjon av noen fargede vipper for effekt, limes en og en på dine egne vipper. Selv korte vipper kan bli lange og fyldige, og resultatet er sensasjonelt vakkert! Når man først har prøvd vippe extensions ønsker du å beholde dine drømmevipper. Dette gjøres ved at du kommer til påfyll ca. hver 2 - 4 uke. 

Mine tilbakemeldinger fra kunder er at de føler seg mye mer vakker, de slipper maskara og eyeliner. De trenger bare å ha på litt rouge/blush og litt farge på lepper, så er de klar for hverdagslivet. 
Blunk- blunk ;-) 

Informasjon før behandling:
Før du kommer til timen, vil jeg at du skal komme uten øyemakeup. Pass på å bruk en vannbasert fjerner, den må med andre ord ikke inneholde olje.
Bruker du linser er det fint at du tar den ut. Men det har gått fint med linser også.
Ikke kom sulten og tørst før behandling.
Gå på do før behandling.
Ikke ta med barn og husdyr inn, uansett hvor søte og uskyldige de er...
Er du en rastløse type, kan det være en ide at du trener før behandlingen blir utført.

Gjennom tidene har jeg fått en del forskjellige spørsmål om vippeextension, det kan også være andre svar enn det jeg ramser opp her. Men her er noen spørsmål og svar :-)

Hvordan vil det se ut på meg?
Når de har blitt satt på riktig, vil de se og føles helt naturlige, bare mye fyldigere og lengre enn dine egne.

Gjør det vondt å sette på vipper?
Nei. Når du kommer vil du ligge på en myk og behagelig behandlingsbenk, jeg har varmeteppe for de kalde ;-) Du ligger med øynene lukket. Jeg bruker en spesialteip for å teipe igjen vippene under øyet, og legger på en fuktgivende øyekur(pads)/eller en tykk skumteip for å unngå å pirke/stikke/poke deg med pinsetten. Det eneste som kan være ubehagelig kan være teipen som blir fjernet etter behandling. Ellers så pleier de fleste å sovne underveis!

Hvor lang tid tar det?
Ca 1,5 til nesten 2 timer for et helt nytt sett.

Hva bør jeg passe på når jeg har fått nye vipper?
Unngå kontakt med vann, damp, svette, tårer, øyekrem, maskara og sminkefjerner.
Unngå å pille, plukke og gni på dem.
Ikke bruk vannfaste kosmetiske produkter, eller produkter som inneholder olje på øynene.
Vær forsiktig når du fjerne øyesminke. Ikke bruk bommullspads og ansiktsservietter.
Fjern all sminke før du legger deg, og vær forsiktig når du tørker ansiktet med håndkle.
Ikke sove med vippene klemt på puten. Jeg anbefaler at du sover på ryggen, eller med vippene utenfor puten og IKKE med ansiktet på puten!
Ved matlaging med høy damp/temperatur, ikke stikk hodet fram!
Vis aktsomhet hvis du tenner på en røyk, vippene kan smelte på tuppen.
Rens vippene med oljefri makeupfjerner hver kveld!
Gre vippene når de er tørre, ikke våte.

Hvordan festes de?
De syntetiske vippene blir festet på en og en vipp, ved hjelp av to pinsetter.

Mister jeg mine egne vipper ved bruk av vippeextension?
Nei! De sliter ikke mer på vippene enn hva maskara gjør, der du i utgangspunkt påfører og vasker av flere ganger.
Men jo mer du pirker, plukker osv. Jo mer vil de slites og knekkes. Du merker fort hvis du drar av din egen vipp. Vippene vil etter ca 2 måneder være skiftet ut med nye...

Er limet du bruker farlig?
Det er svært sjelden at du som kunde reagerer, men dette kan skje.

Kan jeg reagere på limet?
De syntetiske vippene blir ikke limt på huden, men direkte på vippehåret. Noe som svært sjelden gir allergisk reaksjon. Er du sensitiv, har jeg en egen lim for anledningen. Men derimot kan noen reagere når øyekuren(pads) kommer litt for nært inni øyet, da kan det svi litt, men det er bare å justere på dem. Er du usikker og vil ta en allergitest. Book time til dette ett par dager før. Testen utføres ved at jeg legger 3-4 vipper på hvert øye(ca 10 min behandlingstid), og du bør gå med dem i ca 2 dager.

Hvor lenge varer vippeextension?
Dette varierer fra person til person. Hva du gjør i hverdagslivet, og dine egne vippekvalitet/styrke. Det er viktig at du tar vare på vippene dine best mulig. Dette betyr at jo mer du pirker, plukker og gnir på dem, jo mindre varighet. Du bør helst unngå maskara, makeupfjerner eller renseprodukter med olje. Olje løsner opp limet som vippene er festet med. Vipper har en naturlig vekstsyklus på 45-90 dager. Noen vipper er i fellingsfasen, andre i vekstfasen. Derfor vil du noen ganger se ettervekst. Jeg anbefaler å gå til etterfyll av vipper hver 3 uke. Har du mistet over halvparten, er dette en indikasjon.

En liten vipperegnestykke:
Vi har på øvre øyelokk ca 90-120 naturlige vipper, per øye. Dette betyr at hvis du feks har 90 friske vipper, vil det bli satt på 90 syntetiske vipper. Vi mister ca 2-6 per dag. I gjennomsnitt ca 3 per dag. Dette betyr ca 21 vipper per uke, 42 vipper på 2 uker og 63 vipper på 3 uker.

Hvor ofte bør jeg gå til etterfyll av vipper? Vil det ta like lang tid da?
Mine kunder kommer ca hver 3 uke. Hvor lang tid jeg bruker er forskjellig. Jeg bruker som regel 1 time, men noen ganger tar det over en time. Alt er avhenging av hvor mye vipper som er borte. Venter du for lenge med påfyll av vipper, vil du trenge en helt ny sett igjen. Jeg har to tider med etterfyll av vippeextension. 1 time og 1,5 time.

Hva bør jeg passe på før jeg kommer til deg på ettefyll?
Kom uten øyesminke! Veldig viktig. Hvis jeg har en rent utgangspunkt, vil jeg kunne sette igang vippe arbeidet raskere, slik at jeg slipper å bruke unødvendig tid på å fjerne gammel makeup. Dette går dessverre på bekostning av deres tid.

Kan jeg bruke maskara på vippeextenion?
Ja, men jeg anbefaler det ikke.

NB! Hvis du velger å påføre maskara på dine vipper, må du også være flink til å ta dem av på kvelden. Venter du til dagen etter, kan det være vanskeligere å fjerne dem i dusjen.

Tåler vippeextension vann?
Ja. Du kan bade, trene og gjøre det meste uten å tenke mer på det. Husk at vippene er vannresistente, ikke oljeresistente. All olje kan bryte opp limfestet, slik at vippene får kortere levetid.

Jeg har tatt permanent vippebøy, kan jeg ta vippeextension da?
Nei dessverre. Vent 4 uker først.

Jeg er gravid, kan jeg få vipper da?
Både ja og nei.

Jeg har lagt vipper på gravide. Det har gått bra. Så lengde du ikke har problemer med å ligge på ryggen går det fint. Jeg bruker bare litt lengre tid enn vanlig, fordi jeg legger inn litt småpauser hver 20-30 min. Slik at du har mulighet til å snu deg og ligge på andre siden. Har du gravidpute, gjerne ta dette med deg.

Skulle du reagere på limet, noe som kan skje. Er muligheten for å ta medisiner litt mer begrenset. Dersom du tidligere har tålt limet og blir gravid kan du plutselig reagere annerledes på limet.
Husk at ved graviditet så kan hormoner påvirke holdbarhet på vippeextension, noe som kan medføre at vippeextension ikke holder seg like fint. Men ønsker du allikevel å få utført vippeextension hos meg, er det veldig viktig for meg å vite at du har det bra og at du føler deg i bra form, slik at utførelsen av vippeextension blir like bra for oss begge!

Jeg ammer, går det bra med vippeextenion?
Dette varierer fra person til person. Erfaringsmessig sitter det dessverre ikke så godt. Men fra tid til annen, så finnes det noen prakteksempler på ammende mødre som har en svært god vippeholdbarhet.

Kan jeg bruke vippetang på vippeextenion?
Nei, det vil ødelegge vippene. Dessuten er det unødvendig, siden vippeextension har bøy i seg.

Kan jeg bruke eyeliner?
Ja... Men husk OLJEFRI eyeliner og å rens vippene godt hver kveld. Vippene er ikke glad i eyeliner som blir liggende over natta.

Hvordan vet jeg at vippene passer til meg?
Før vi begynner, er vi enige om hva som passer for deg og dine vipper. Jeg legger opp en plan. Maks lengde er dobbel lengde av din naturlige vipp!
Jeg har lengder fra 7 til 13 mm. De vanligste lengdene som brukes er fra 7 mm -11 mm.
Dette betyr at når noen ønsker fra lengde 12 til 13, kan varigheten på vippene være kortere. Jeg har forskjellige type kurver som jeg bruker for å fremheve/korrigere dine øyner.

Jeg har lyse vipper, kan jeg farge dem før påføring av vipper?
Det er ikke nødvendig, siden limet og vippene jeg bruker er svarte. Personlig synes jeg at det gir en fantastisk fin ramme til dine vipper. Hvis du ønsker, kan jeg farge dem FØR behandling(+200). Dette må bestilles i tillegg. 

Farging av vipper kan gjøres rett før påføring av ny sett og ved etterfyll!

Hvordan vasker jeg vippene? Å vaske vippene anbefales! Jeg vet at det er mange som er kjempe redde for å vaske dem. "Fordi vippene kan dette av" osv osv.  Men for å bevare et sunt og best mulig resultat anbefaler jeg at du vasker dem hver morgen med vann og hver kveld med eget vippeshampoo og kost. Gjennom dagen fester det seg døde hudceller og rester fra øyesminke. Det kan ligge som en usynlig kappe på vippene. Dette kan føre til en deilig groplass for bakterier og "vippe"midd! Så vask vippene med vippesjampo og skyll dem i linsevann eller saltvann hver morgen. På kvelden kan du gjerne gå over med kost og vippesjampo, med eller uten skum og rense vippene godt. De inneholder en antibakterielt middel, som er fin mot "vippe"midd.