Abraham Almonte Authentic Jersey  Melky Cabrera Jersey  Volumevipper (2-6D) ny sett og etterfyll

Volumevipper (2-6D) ny sett og etterfyll

Tilleggsinformasjon

  • Time1: Ny sett 1990 kr
  • Time2: Etterfyll 1 time 800 kr
  • Time3: Etterfyll 1,5 time 950 kr
  • Time4: Farging av vipper før påfyll +200 kr
Bestill time nå

Volumevipper er til forskjell fra single vippeextension flere vipper på et enkelt naturhår. Her blir det festet feks alt ifra 2 til 6 kunstige vipper på et hår. Dette betyr mer volume og flere vipper. 

Ny sett med volumevipper (2-6D) kr 1990,-

Volumevipper etterfyll.
Etterfyll 1 time kr 800,-
Etterfyll 1,5 time kr 950,-

Etterfyll 1 time med vippefarge 1000,-
Etterfyll 1,5 time med vippefarge 1150,-

Ønsker du etterfyll selv om du kommer fra andre salonger? Tillegg på (+ kr 200,-) Før du booker time er det veldig viktig at du ringer meg. Betingelsen er at du booker inn etterfyll på 1,5 time og at du kommer med RENE vipper. Men jeg kan ikke gi min vanlige garanti på disse.

Hva er volume vipper?
Volumevipper er til forskjell fra single vippeextension(les info om vippeextension) mer vipper på et enkelt naturhår. Dette kan ikke forveksles med punkvipper/partyvipper. Her blir det festet feks alt ifra 2-6 ultratynne vipper på et naturlig hår. Dette betyr mer volume og mere vipper.
Russiske volumevipper er mye mer fyldigere og lettere vipper i forhold til vanlige single/klassiske vippeextension. Denne teknikken har sitt opphav fra Russland og har tatt vippeextension videre til et helt nytt nivå. Siden volumevipper er flere vipper på et natulig hår, er det ikke nødvendig å sette på alle vippehårene. Jeg prøver alltid å dekke ca 80% på en full sett.

Volume vs. single/klassiske vipper
Ved single/klassiske vipper festes kun ett hår på et naturlig vipp, mens i volume kan jeg feste 2 eller 6 vipper på 1 naturlig vippehår. Noe som igjen gir mere volume.

Vil det ødelegge mine naturlige vipper?
Nei. Vippene som brukes er mye mer tynnere og mykere en vanlig vippeextension. I motsetning til vanlig vippeextension, der en naturlig vipp, blir festet med en kunstig vipp, vil volumevippene ligge rundt vippene, for stabilitet og støtte. Dette betyr ikke at det vil bli for tungt for vippene.

Hva betyr 2D, 3D, 4D, 5D, 6D?
Det betyr hvor mange vipper som blir påført på en naturlig vipp.

Informasjon før behandling:
Før du kommer til timen, vil jeg at du tar av all maskara og øyesminke. Vippene skal være rene før du kommer. Pass på å bruk en vannbasert fjerner, den må med andre ord ikke inneholde olje.
Bruker du linser er det fint at du tar den ut. Men det har gått fint med linser også.
Ikke kom sulten og tørst før behandling.
Gå på do før behandling.
Ikke ta med barn og husdyr inn, uansett hvor søte og uskyldige de er...
Er du en rastløse type, kan det være en ide at du trener før behandlingen blir utført.

Gjennom tidene har jeg fått en del forskjellige spørsmål om vipper, det kan også være andre svar enn det jeg ramser opp her. Men her er noen spørsmål og svar :-)

Hvordan vil det se ut på meg?
Når de har blitt satt på riktig, vil de se og føles helt naturlige. Du vil få mere volume og flere vipper. Uten at de føles "tunge".

Gjør det vondt å sette på vipper?
Nei. Når du kommer vil du ligge på en myk og behagelig behandlingsbenk, jeg har varmeteppe for de kalde ;-) Du ligger med øynene lukket. Jeg bruker legger på en fuktgivende øyekur(pads)/eller en tykk skumteip for å unngå å pirke/stikke/poke deg med pinsetten. Det eneste som kan være ubehagelig kan være teipen som blir fjernet etter behandling. Ellers så pleier de fleste å sovne underveis!

Hvor lang tid tar det?
Ca 2,5 timer for et helt nytt sett.

Hva bør jeg passe på når jeg har fått nye vipper?
De første 2 timene:
Unngå kontakt med vann, spesielt varmt vann, damp, svette, tårer, øyekrem, maskara og sminkefjerner.

Hvordan kan jeg best ta vare på mine vipper?
Etter trening, vask vippene fordi svette kan påvirke vippe limet.
Unngå å pille, plukke og gni på dem.
Ikke bruk vannfaste kosmetiske produkter, eller produkter som inneholder olje på øynene.

Vær forsiktig når du fjerner øyesminke.
Ikke bruk bommullspads og ansiktsservietter som loer.

Fjern all sminke før du legger deg, og vær forsiktig når du tørker ansiktet med håndkle. 
På kvelden, etter at vippene er renset.
Ikke sove med vippene klemt på puten. Jeg anbefaler at du sover på ryggen, eller med vippene utenfor puten og IKKE med ansiktet på puten!
Ved matlaging med høy damp/temperatur, ikke stikk hodet fram!
Vis aktsomhet hvis du tenner på en røyk, vippene kan smelte på tuppen.
Ved bruk av øyeskygge: Rens vippene med oljefri makeupfjerner hver kveld!
Gre vippene når de er tørre, ikke våte.

Hva er årsaken til at jeg har dårlig holdbarhet på mine volumevipper?
Det kan være mange grunner til at volumevippene har dårlig holdbarhet. Hadde det vært pga limet jeg bruker, hadde jeg fått en storm av kunder som hadde klaget. Min intensjon er ikke å legge dårlige sett med vipper, slik at jeg skal jobbe gratis for å fikse vippene. Jeg har i gjennomsnitt 2 kunder hver dag med vipper, hadde limet ikke vært bra nok hadde jeg garantert fått høre det...

Her er noen eksempler som kan i noen grad påvirke holdbarheten:
Dårlig renserutine
Diverse medikamenter
Stoffskifteproblemer
Overgangsalder
Hormonelle endringer
Amming
Graviditet
Oljebaserte produkter
Oljete/blank hud
Stress
Noen yrker der hvor limet blir påvirket av sine omgivelser. Varme/kulde
Mye trening og svette

Hvordan festes de?
Disse 2-6D vippene blir festet på en og en vipp, ved hjelp av to pinsetter.

Mister jeg mine egne vipper ved bruk av vippeextension?
Nei! De sliter ikke mer på vippene enn hva maskara gjør, der du i utgangspunkt påfører og vasker av flere ganger. Men jo mer du pirker, plukker osv. Jo mer vil de slites og knekkes. Du merker fort hvis du drar av din egen vipp. Vippene vil etter ca 2 måneder være skiftet ut med nye...

Er limet du bruker farlig?
Det er svært sjelden at du som kunde reagerer, men dette kan skje.

Kan jeg reagere på limet?
De syntetiske vippene blir ikke limt på huden, men direkte på vippehåret. Noe som svært sjelden gir allergisk reaksjon. Men noen kan reagere når øyekuren(pads) kommer litt for nært inni øyet, da kan det svi litt, men det er bare å si ifra, så justerr jeg på dem. Er du usikker og vil ta en allergitest. Book time til dette ett par dager før. Testen utføres ved at jeg legger 3-4 vipper på hvert øye(ca 10 min behandlingstid), og du bør gå med dem i ca 2 dager.

Hvor lenge varer volumevipper?
Dette varierer fra person til person. Hva du gjør i hverdagslivet, og dine egne vippekvalitet/styrke. Det er viktig at du tar vare på vippene dine best mulig. Dette betyr at jo mer du pirker, plukker og gnir på dem, jo mindre varighet. Du bør helst unngå maskara, makeupfjerner eller renseprodukter med olje. Olje løsner opp limet som vippene er festet med. Vipper har en naturlig vekstsyklus på 45-90 dager. Noen vipper er i fellingsfasen, andre i vekstfasen. Derfor vil du noen ganger se ettervekst. Jeg anbefaler å gå til etterfyll av vipper hver 3-4 uke. Har du mistet over halvparten, er dette en indikasjon.

Hvor ofte bør jeg gå til etterfyll av vipper?
Etterfyll hver 3-4 uke er anbefalt. Venter du for lenge med påfyll av vipper, over 5 uker, vil du sannsynligvis ha behov for en helt nytt sett igjen. Jeg har to tider med etterfyll av vippeextension. 1 time og 1,5 time.

Hva bør jeg passe på før jeg kommer til deg på ettefyll?
Kom uten øyesminke! Veldig viktig. Hvis jeg har en rent utgangspunkt, vil jeg kunne sette igang vippe arbeidet raskere, slik at jeg slipper å bruke unødvendig tid på å fjerne gammel makeup. Dette går dessverre på bekostning av deres tid.

Kan jeg bruke maskara på volumevipper?
Nei! Fordi maskara vil føre til at de klistrer seg sammen.

Tåler volumevipper vann?
Ja. Etter ca 2 timer når du først har satt dem på. Da kan du bade, trene og gjøre det meste uten å tenke mer på det. Husk at vippene etter 2 timer er vannresistente, ikke oljeresistente. All olje kan bryte opp limfestet, slik at vippene får kortere levetid.

Jeg har tatt permanent vippebøy, kan jeg ta volumevipper da?
Nei dessverre. Vent 4 uker ca..

Jeg er gravid, kan jeg få vipper da?
Både ja og nei.

Jeg har lagt vipper på gravide. Det har gått bra. Så lengde du ikke har problemer med å ligge på ryggen går det fint. Jeg bruker bare litt lengre tid enn vanlig, fordi jeg legger inn litt småpauser. Slik at du har mulighet til å snu deg og ligge på andre siden. Har du gravidpute, gjerne ta dette med deg.

Siden volumevipper tar lengre tid enn klassiske vippeextension, der en vipp blir festet på en naturlig vipp. Anbefaler jeg til de av dere som ikke kan ligge på rygg lenge nok. Klassiske vippeextension.

Skulle du reagere på limet, noe som kan skje. Er muligheten for å ta medisiner litt mer begrenset. Dersom du tidligere har tålt limet og blir gravid kan du plutselig reagere annerledes på limet. Husk at ved graviditet så kan hormoner påvirke holdbarhet på vippeextension, noe som kan medføre at vippeextension ikke holder seg like fint. Men ønsker du allikevel å få utført vippeextension hos meg, er det veldig viktig for meg å vite at du har det bra og at du føler deg i bra form, slik at utførelsen av vippeextension blir like bra for oss begge!

Jeg ammer, går det bra med volumevipper?
Dette varierer fra person til person. Erfaringsmessig sitter det dessverre ikke så godt. Men fra tid til annen, så finnes det noen prakteksempler på ammende mødre som har en svært god vippeholdbarhet.

Kan jeg bruke vippetang på volumevipper?
Nei, det vil ødelegge vippene. Dessuten er det unødvendig, siden vippene har bøy i seg.

Jeg har lyse vipper, kan jeg farge dem før påføring av vipper?
Det er ikke nødvendig, siden limet og vippene jeg bruker er svarte.
Personlig synes jeg at det gir en fantastisk fin ramme til dine vipper. Hvis du ønsker, kan jeg farge dem FØR behandling(+200). Dette må bestilles i tillegg. 

Farging av vipper kan gjøres rett før påføring av ny sett og ved etterfyll!

Kan jeg bruke eyeliner?
Ja, etter de første 2 timene. Men husk OLJEFRI eyeliner og å rens vippene godt hver kveld. Vippene er ikke glad i eyeliner som blir liggende over natta.

Hvordan vasker jeg vippene?
Å vaske vippene anbefales! Jeg vet at det er mange som er kjempe redde for å vaske dem. "Fordi vippene kan dette av" osv osv.  Men for å bevare et sunt og best mulig resultat anbefaler jeg at du vasker dem hver morgen med vann og hver kveld med eget vippeshampoo og kost. Gjennom dagen fester det seg døde hudceller og rester fra øyesminke. Det kan ligge som en usynlig kappe på vippene. Dette kan føre til en deilig groplass for bakterier og "vippe"midd! Så vask vippene med vippesjampo og skyll dem i linsevann eller saltvann hver morgen. På kvelden kan du gjerne gå over med kost og vippesjampo, med eller uten skum og rense vippene godt. De inneholder en antibakterielt middel, som er fin mot "vippe"midd.