Punktvipper / Partyvipper

Tilleggsinformasjon

  • Time1: 300 kr
Bestill time nå

Fine vipper i en fei! Lange eller korte løsvipper, til hverdags eller fest. 
Behandlingstiden er ca 5-10 min. Kom uten maskara! Har du lyse vipper, anbefaler jeg at du bestiller farging av vipper i tillegg! Husk at vippene kun er fine samme dag du har satt dem på! Mange opplever at de sitter på en til to dager lengre, men da har de tatt ekstra vare på dem. Vippelimet jeg bruker her er lim som løses lett opp i vann/dusjen. Disse er ikke skadelige for vippene.

NB! Jeg bruker ikke VIPPEEXTENSION LIM på punktvipper/partyvipper/løsvipper. Dette anbefales ikke fordi VIPPEEXTENSION LIM er kun beregnet på single/klassiske og volumevipper! Les info om vippeextension og volumevipper for mer informasjon.

Dette er litt vanskelig å forklare her, men jeg skal prøve:
(Basert på de vanlige punktvippene, der hvor hensikten er at de skal vare i ca 3-4 uker)
Forestill deg ca 5-8 naturlige vipper (dine egne vipper) blir limt sammen med extensionlim og en punktvipp (kjennertegner knute med flere vipper sammen, skal IKKE sammenlignes med volumevipper). Disse sitter sammen. I vår vippesyklus vil noen vipper dette naturlig av. MEN de sitter fast med de andre naturlige vippene, limet og punktvippene. Dette betyr at de "henger" litt i løse luften. Noe som igjen fører til at de andre som er igjen, må bære vekten. Dette blir litt tyngre for de resterende naturlige vippene, som igjen kan føre til at de i værste fall kan knekke, lugge og bli dratt av. Dessuten kan de løse naturlige vippene irritere vippekanten, og lage en irritasjon som feks rødhet og kløe.