Elektrolyse/Diatermi

Tilleggsinformasjon

  • Time1: Elektrolyse 15 min, 350kr
  • Time2: Elektrolyse 30 min, 700kr
  • Time3: Elektrolyse 45 min, 1050kr
  • Time4: Elektrolyse 60 min, 1300kr
Bestill time nå

PERMANENT HÅRFJERNING= Elektrolyse


DIATERMI= Fjerning av couperose(sprengte blodkar), milier(fettkuler i porene), spider navi(sprengte blodkar som ser ut som en most edderkopp:-) )
Denne behandlingen koster 600 kr per 15 min, og uføres kun på Toten Treningsseter Lena og Raufoss.

Elektrolysebehandling er en metode som er mye brukt for å fjerne utstående hår fra ansikt og kropp. Elektrolyse er i hovedsak aktuelt for de som har små områder med hår de ønsker å fjerne. Ved større områder er hårfjerning med laser et bedre valg. Her er det viktig å merke seg at laser fjerner kun mørke hår, mens elektrolyse tar alle typer hår, til og med de lyse hårene der hvor laser ikke når til.

Alle andre former for hårfjerning er midlertidig. Dette gjelder:
Kjemisk oppløsning med krem eller pulver
Barbering
Voksing
Napping med pinsett
Sugaring/sukkerpasta(voksklump) og threading(tråd)
Elektrisk pinsett
Sliping
IPL, lysbehandlinger
Laser mm.

Uønsket hårvekst, spesielt i ansiktet hos kvinner, kan oppleves svært frustrerende til tider. Dette kan gi en følelsesmessig belastning, lavt selvbilde og usikkerhet.
Uønsket hår er ikke morsomt å ha på ansiktet og ellers andre steder på kroppen. Skulle ønske at vi kun var født med hår på tre steder i kroppen. Hodehår, vipper og bryn! Men sånn er det dessverre ikke
L

Ikke vær redd for å ta kontakt med meg, book gjerne time på nett. Eller ring meg slik at jeg kan sette opp en uforpliktende gratis konsultasjonstime.

Førstegangskonsultasjon:
Før selve epilasjon behandlingen blir utført, vil jeg veldig gjerne at du booker en 15 min gratis konsultasjon hos meg først. Da kan jeg se hvor problemområdet ditt er, og eventuelt hvor lang tid jeg trenger. NB! 18 års aldersgrense for elektrolyse.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?
Det er litt vanskelig å si noe om. Det er flere faktorer som påvirker hårveksten. Antall behandlinger som trengs for å fjerne et hår permanent vil variere fra person til person. Har du nappet hår lenge på for eksempel hake, kan hårene der bli mer vanskelige/motstandsdyktige.

Hvor lenge må jeg vente mellom hver behandling?
Ca. 1-2 uker. Det tar tid å fjerne hår permanent, så tålmodighet er en svært viktig nøkkel her! Har du en veldig sensitiv hud, bør det gå litt lenger tid imellom hver behandling.

Kan jeg vokse eller nappe hårene i mellomtiden?
Nei! Da trigger du til at hårene blir mer vanskelige! Da er det bedre å klippe hårene ned hvis det blir for synlig og vanskelig å gå med. Men husk at jeg må ha ett par millimeter slik at jeg får tak i håret da!

Gjør det vondt?
Ja og nei. Smaken er som baken, den er delt i to! Det kan oppleves litt sårt/vondt første gangen. Men etter gjentatte behandlinger vil du kunne venne deg til det. Akkurat som voksing! Her er det viktig å huske at smerteterskelen er svært forskjellig fra person til person. Og selvfølgelig dagsformen din! Enkelte områder kan oppleves mer følsomt. For eksempel overleppe.

Kan jeg få arr?
Når behandlingen utføres korrekt skal man ikke få arr.

Hvordan vil huden min se ut rett etter behandling?
Huden kan bli lett rød og litt hevelse kan oppstå rett etter behandling. I noen tilfeller kan små blemmer/kviser oppstå, men dette er svært individuelt fra person til person.

Er det permanent?
Ja. Permanent betyr at den nedre halvdelen av hårsekken blir ødelagt og fjernet. Resultatet er at denne hårsekken aldri mer kan danne et hår. Et organ som heter FDA(Medical Device Devision) i USA, har godkjent elektrolyse som en medisinsk dokumentert behandling.

Hvilke type hår kan behandles?
Jeg fjerner alle slags terminal hår uavhengig av hårfargen eller hudfargen.

Er det noen bivirkninger?
Elektrolyse har blitt brukt i over 140 år.
Det har pr dags dato aldri blitt oppdaget noen farlige bivirkninger.

Hvor lang tid tar det?
Dette er avhengig av hårmengde, tetthet, områdets størrelse og hårtype. Det er også avhengig av hyppigheten og lengden av behandlingene. Det må tas en serie av behandlinger. I begynnelsen kommer man oftere og tar lengre tid per gang. Etter hvert trappes behandlingen ned og avstand mellom behandlingene blir større mens behandlingstiden per gang avtar.

Hvilke områder kan behandles med elektrolyse på ansikt og kropp?
Hovedsakelig overalt der det finnes hår, men jeg er flinkest på ansikts delen. Når det gjelder kropp liker jeg best de områdene som omfatter store overflater, altså armer, skuldre, rygg, bryst,mage, legger, lår og bikinikanten
Ansikt: Hake, overleppe, kinn, øyebryn(ikke forming!), hårfeste, tinninger, nakke og hals.

NB! Hår som vokser fra fødselsmerker, føflekker, nytt arrvev, kjønnsorganer, øreganger, nesebor og øyelokk er steder hvor epilasjon ikke anbefales.

Kontraindikasjoner?
Har du noen av disse kontraindikasjonene, vil jeg ha en skriftlig tillatelse av din lege.
Pacemaker
Cochlea implantat
Mange metall implantater i kroppen
Hjerteproblemer
Blodtrykkproblemer
Diabetes
Hepatitt
Høyt medisinert
Epilepsi
Herpes
Angst
Psykiske problemer