Klassisk massasje

Tilleggsinformasjon

  • Time1: 25 min, 400kr
  • Time2: 50 min, 750kr
  • Time3: 80 min, 1190kr
Bestill time nå

Klassisk massasje er en behandlingsform som bidrar til å løse opp spenninger som for eksempel kan oppstå ved kroppslige skader, dårlig arbeidsstilling, feilbelastning, anstrengelse og/eller følelsesmessige årsaker som for eksempel stress.
Slike spenninger setter seg i kroppen og kan gi plager, symptomer og ubehag, for eksempel smerter i rygg, hode, skuldre, nakke, hofter og knær.

Denne artikkelen er hentet fra min Facebook status 16.oktober 2014:

Interessen for massasje som behandlingsmetode har økt. Massasje kan gis av mange forskjellige årsaker. Massasje har en forebyggende effekt på sykdommer og problemer i bevegelsesapparatet. I vår modene tid sitter vi mer foran data , og kanskje statiske arbeidsstillinger kan ha noe av skylden? Fritiden består også mye av stillesitting som feks TV- titting og bilkjøring. Facebook, ipad, iphone, apper, snapper, bøyd nakke over flere timer...

Vi er ikke skapt for denne typen levemåte. Vi er skapt for bevegelse og trenger å bli brukt. Resultatet kan være ulike belastningskader/spenninger og stress kan gjøre ting værre. Mange har hatt en eller annen form for ryggproblem og det er først og fremst snakk om muskelrelaterte spenninger. Her har massasje en svært god effekt! Ikke bare er det godt å få massasje, man kan også føle seg mye mer vel etter behandling.

Ved massasje frigjøres en hormon: oxytocin- som er hormonet for ro og velvære. Oxytocin er en motpol mot «kamp-og flukt» hormonene som aktiviseres av stress. Dermed kan vi si at massasje har en virkning mot stress. I tillegg har den en svært god effekt på blodsirkulasjonen, som tilfører vevet næring, og kroppens slaggstoffer blir fraktet ut av systemet.