Skriv ut denne siden

Voksing

Hår - hva skal vi med det? Lei av å barbere, stikke ned samboer med kaktusben og igjen barbere dem dagen etter? Ønsker du å prøve voksing, men er redd det gjør vondt? Fortvil ikke. Det er ikke så vondt som folk på toten skal ha det til. Voksing er midlertidlig fjerning av uønsket hårvekst. Jeg anbefaler at du kommer jevnlig, hver 4 uke, for best mulig resultat.
Jeg har svart belte i voksing:-) I tillegg er jeg både rask og nøye...

Jeg bruker kald voks, det vil si voks som er oppvarmet og som fjernes med bommullslapper/strips. I hele februar kommer jeg til å bruke den nye voksen som jeg har tatt inn. Lycon varmvoks. Dette er en stripsfri variant. Uten ekstra kostnad.

NB! HAR DU AKKURAT BARBERT HÅRET? DA ANBEFALER JEG AT DU SPARER TIL CA 0,5 CM LENGDE FØR DU KOMMER!

Her kommer det en liten oversikt over hva jeg utfører av voksing. Les mer info om bikinilinje, bikini pluss, armhule og brasiliansk voks.

 • Legger kr 300,-
 • Legger og lår kr 550,-
 • Legger, lår og bikinilinje kr 750,-
 • Legger, lår og BIKINI PLUSS kr 800,-
 • Legger, lår og BIKINI PLUSS PLUSS kr 850,-
 • Lår kr 300,-
 • Kinn kr 130,-
 • Overleppe kr 150,-
 • Hake kr 130,-
 • Hel arm kr 350,-
 • Halv arm kr 250,-
 • Bryst kr 300,-
 • Mage kr 300,-
 • Bryst og mage kr 550,-
 • Rygg og skulder kr 350,-
 • Rygg kr 300,-
 • Voks og litt klipp av herrebryn kr 200,-

Har mannen din bryn som henger ned som busker, send han til meg :-)

Brasiliansk voks 1 gang/Brasiliansk voks, kr 550,- (kun for kvinner, 18 års grense) 

Fakta: Brasiliansk voksing er intimvoksing der håret foran, mellom og bak fjernes med voks. Du velger selv hvor mye hår du vil ha foran. Jeg har flere års erfaring, og er kjent for å være veldig nøye og effektiv.

De hygieniske forholdene under brasiliansk voksing er svært viktig. Voksen har en temperatur på ca 80 grader. Det betyr at voksen er for varm til at noen bakterier kan overleve, men ikke så varm når den kommer på huden. Jeg bruker engangsspatler. Og dobbeldypper aldri!

Du må ha spart håret i ca 2-2,5 uke før du kommer til meg. Det skal minimum være ca 0,5 cm langt.

GULROT :-)

ER DET MAX 5 UKER SIDEN SIST DU VAR HOS MEG, SKAL DU FÅ TIL 420 KRONER!!!!!!!

JEG HAR IKKE STUDENTPRIS, PENSJONISTPRIS, KVANTUMSPRIS, GRUPPEPRIS ELLER NOEN SLAGS FORM FOR RABATTERTE PRISER PÅ BRASILIANSK VOKSING. JEG SYNES AT DE SOM ER FLINKE TIL Å GÅ TIL MEG INNEN 5 UKER SIDEN SIST, SKAL FÅ EN FINERE PRIS :-)  :-D

Før du kommer til meg, skal du være nydusjet. Rett før timen, er det do-plikt.

I toalettet på Toten Treningssenter Gjøvik vil du finne vaskekluter. På Toten Treningssenter Lena og Raufoss anbefaler jeg at du kjøper med intimservietter som du bruker før du kommer inn til timen. Du vasker deg godt både foran og bak.

Jeg vokser først foran, så mellom og bak. Når du er ferdig med voksingen, kan du smøre på en beroligende krem som løsner eventuelle voksrester. 

Første kvelden og i ett døgn etter voksingen kan man være litt sår, jeg anbefaler å gå truseløs, ikke trange bukser eller for eksempel sykle samme dag, spesielt spinning! Ikke alle som vokser seg blir helt glatte første gangen. Håret vokser i forskjellige faser, og ikke alle kan være med. Man bør vokse seg 1-2 dager etter man er ferdig med menstruasjonen. Da får man to fantastiske uker, en ok og en "hårsparingsuke". Hvis man har menstruasjon når man skal vokse seg bruker man bare tampong.

Inngrodde hår? Noen får problemer med inngrodde hår. Hårene vokser ut av en pore. Når man har fjernet håret vil det etter hvert vokse ut ett nytt hår. Hvis det ligger døde hudceller i poren og sperrer, vil håret av og til vokse videre under huden eller vokse nedover i poren og det kan bli en betennelse. Derfor er det veldig viktig at man begynner å peele huden 2-3 ganger i uken med en gang huden ikke er sår. Bruk en peeling med masse små korn og gjerne med fruktsyre som kan gi en ekstra effekt. Siden det også er hudceller nedi poren kan denne også bli ´tett´ under overflaten. Der anbefaler jeg fruktsyrekrem.

Noen kan få en hevelse rundt porene som en reaksjon på selve voksingen. Hevelsen ser ut som myggestikk og varer fra en halv time til 2 døgn. Andre kan få kviser og nupper 1-3 dager etter voksingen. Som regel forsvinner dette etter hvert som man har vokset seg flere ganger.

Man kan også plutselig få symptomer etter å ha vokset seg en stund. Dette kan skyldes sensitivt immunforsvar, at man har gått på medisiner som gjør huden mer følsom eller det er andre ting i livet ditt som påvirker kroppen. Får man disse symptomene skal man ikke peele eller bruke krem på område, bare la det få roe seg ned.

Noen ganger når man vokser seg, løsner litt av det ytterste hudlaget. Huden blir rød og ´glatt´ og ser ut som om man har brent seg. Dette er helt ufarlig og man kjenner så vidt at det svir litt. Det tar 1-4 dager før det har helet.

Graviditet og fødsel Man kan vokse seg helt frem til man skal føde, de fleste blir litt ekstra sensitive under graviditeten og i siste trimester er ofte leppene hovene. Derfor er det viktig at man går regelmessig sånn at det ikke blir ekstra vondt.

Bikinilinje, kr 250,- Før du kommer til meg, skal du være nydusjet. Rett før timen, er det do plikt. I toalettet på Toten Treningssenter Gjøvik vil du finne vaskekluter. På Toten Treningssenter Lena og Raufoss anbefaler jeg at du kjøper med intimservietter som du bruker før du kommer inn til timen. Du vasker deg godt både foran og bak.

Bikini pluss, kr 300,- Bruker du en litt mindre truse, eller skal ha på deg bikinitruse. Kan dette være en bedre alternativ. Før du kommer til meg, skal du være nydusjet. I toalettet på Toten Treningssenter Gjøvik vil du finne vaskekluter. På Toten Treningssenter Lena og Raufoss anbefaler jeg at du kjøper med intimservietter som du bruker før du kommer inn til timen. Du vasker deg godt både foran og bak.

Armhule, kr 150,- Lei av å barbere deg hver dag? Slutt! Kom til meg, jeg bruker ca 5 min på denne behandlingen. Første måneden anbefaler jeg at du kommer hver uke. Deretter hver 3 uke. Håret som vokser ut, er som små englehår, og synes ikke så godt som barberte armhuler. Jeg anbefaler deg dette, fordi du vil føle deg mye mer friere!